Livet i bigården i februar 2005 (det nyeste øverst)

Menu biavl
Menu året i bigården.

Dyre spor i sneen mellem bistader Et åndehul ind til bierne
17. februar 17. februar
Tydelige spor i bigaarden efter rådyr. De havde krydset rundt mellem staderne i søgen efter føde. Varmen fra stadet har smeltet en smule sne ved  flyvesprækken .

Bistader i pavillon Mjød
13. februar 13. februar
Staderne inde i bipavillonen står tørt og godt, dog kan der blæse sne ind gennem flyvesprækken fra øst. Jeg brygger også mjød sammen med en ven af mig. Han har nogen erfaring i flydende drikke med indhold af alkohol.

Langstroth rammer til stader Magasiner til stader
13. februar 13. februar
Inde i bipavillonen har jeg oplagret mit materiel. Her mine rammer afsmeltet og rengjort hos  Ommersyssel . Også magasinerne er der plads til, pavillonen er på 800 M2.

Bigård i sne Bigård i sne
13. februar 13. februar
Bigaarden efter snestormen. Der hersker fred og ro under snedynen. Staderne står fint i snedriverne som ikke genere bierne. I baggrunden ses min bipavillon.

Et kig ned i et bistade Bier der sidder og slikker sol
2. februar 2. februar
De familier der ikke fungere helt godt ses blandt andet på at bierne har skidt inde i stadet, bemærk de brune pletter. Bier der sidder og slikker sol.

Bistade med plexiglaslåg Vinterklyngen sidder fint forrest i stadet
2. februar 2. februar
Jeg bruger pleksiglas dækplader i mine stader så jeg uden at forstyrre kan kigge til bifamilien.  Vinterklyngen  sidder fint forrest i stadet. Man kan let se om der er foder ved klyngen. Det fremgår at ikke alle familier er lige store.

Årets første biaktivitet Bierne tømmer tarmen
2. februar 2. februar
I løbet af et par timer var der hektisk aktivitet fra flere stadder. Den primære opgave var naturligvis at komme ud og få tømt tarmen. Bier er renlige og skider helst ikke i staddet.

Bier i årets første hektiske aktivitet Vintergækkerne i bigaarden
2. februar 2. februar
Straks der er vejr til det i løbet at vinteren kigger bierne ud af staddet. Den 2 februar var der fint vejr og ved middagstid begyndte de første bier at flyve rundt. Vintergækkerne i bigaarden stod også i blomst.

Tip en ven: