Livet i bigården i februar 2006 (det nyeste øverst)

Menu biavl
Menu året i bigården.
Vejret i februar 2006.

Februar.

Det bliver primært hjemmeside der skal arbejdes på i februar måned. I bigården er der ikke meget at lave andet en at holde øje med  staderne .

Februar måned er slut.

Hjemmesiden er blevet forbedret, især under profil. Der blev også tid til lidt flytten fliser i bigården, så det kan blive lettere, at placere ekstra familier.

Anlægsarbejde i bigården. Biernes renselses udflugt.
24. februar 27. februar
Der har været vejr til lidt arbejde i bigården. Der bliver flyttet lidt rundt på fliserne, så jeg lettere kan slå græs. Nogle bier har benyttet chancen til at tømme tarmen ude i sneen.

Vinter i bigården. De første blomster.
23. februar 23. februar
Et glimt af bigården. Sne og tø på skift igennem måneden. Et lyspunkt her sidst i februar, de første blomster.

Vinter i bigården. Bipavilionen.
7. februar 7. februar
Meget af sneen smelter i disse dage, efter at vi har fået +grader. De tre der er gået til sidst stod ude, så der er flere huller i rækken. Et kig inde i pavilionen, hvor der står 10 stader. Der er nu 26 stader tilbage i bigården.

Vintertab i bigården Vinter tab i biavlen.
7. februar 7. februar
I det lidt lunere vejr var der en chance for at se hvordan det gik bifamilierne. Yderligere tre familier var døde og tre havde det skidt. Resten af familierne så godt ud, to virkede dog lidt små. Det samlede tab af familier er nu oppe på syv.  Magasinerne  fra familierne placeres utilgængelig for bierne, så de ikke kan komme til dem når det bliver bedre vejr og de begynder at flyve.

Bigården først i februar. Bier i sne.
1. februar 1. februar
Bigården ved februars begyndelse. Der ligger stadig meget sne. Jeg har hørt fra et par biavlere, at deres bier har fløjet meget, de dage der var sol. Det medførte tab af bier, da det var for koldt. Jeg har kun set få bier ligge i sneen, men udenfor de fleste stader ligger der døde bier. Det er bier som er døde i løbet af vinteren, som bierne slæber ud når de har chancen.

Tip en ven: